Horor film TV

26. října 2017 - zdroj Horor film

Halloween je tu! Horor film TV spustí v jeho předvečer 24hodinové vysílání na portálu Film Popular

Horor film, jediná televizní stanice v ČR a na Slovensku, která se specializuje na vysílání děsivých filmů a pořadů, spustí v jeho předvečer 27. října čtyřiadvacetihodinové vysílání na internetovém portálu Film Popular. Ten tak nově nabídne více jak 24 hodin filmů a pořadů věnovaných tomuto temnému žánru.

„Je to náš příspěvek k Halloweenu a má trvalou podobu. A co víc – start čtyřiadvacetihodinového vysílání programu Horor film TV na Film Popularu se nese především ve znamení nezávislé domácí hororové tvorby – nabídne hned 16 snímků domácích filmařů,“ říká Leoš Pohl, jednatel Československé filmové společnosti. Ta provozuje jak Horor film TV, tak internetový portál Film Popular.

Domácí tvorba bude postupně doplňována filmy z celého světa, které zatím tvoří v nabídce menšinu.

Horor film TV je jediná takto specializovaná televizní stanice v České republice na Slovensku a ve střední Evropě vůbec. Své vysílání zahajuje každou noc s úderem půlnoci a končí ho za kuropění o páté hodině ranní. Pravidelně nabízí tři až čtyři filmy temného žánru a řadu dalších zajímavostí z tohoto krvavého a děsuplného, leč nesmírně přitažlivého světa. Díky technologii odloženého vysílání báječně funguje i ve dne.

Halloweenská noc

Film Popular, www.filmpopular.cz, internetový videoportál, nabízí to nejlepší z programu hned pěti televizních stanic: CS film, CS mini, TV Kinosvět, TV WAR svět válek a Horor film TV. Obsahuje hodně přes tisíc televizních pořadů a filmů, které jsou každý měsíc doplňovány desítkami nových. Film Popular je plně v češtině a bez reklam. Pořady lze sledovat i přes počítače, notebooky, tablety či mobily. Roční servisní poplatek za jeho užívání představuje 199 Kč.

Horor film TV

Horor film TV. Oči starého kostelníka, Prokletí domu Winchesterů, Vymýtač kanibalů a Halloweenská noc.


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum